Consells per estalviar comprant

Consells per estalviar en la compraAbans de fer la compra, planifica al detall un menú per a tota la setmana i calcula les quantitats que vas a necessitar per evitar comprar de més.

Elabora una llista de la compra basada en el menú i, quan vagis al supermercat, no compris res que no estigui en la llista.

Compara els preus entre diversos supermercats des de casa. Si busques regalos para hombres, per internet estalviaràs. Fonamental si vols aconseguir estalviar en la compra. No facis tota la compra en el mateix supermercat. Pot interessar-te comprar els productes frescos en un lloc i els de neteja en un altre, per exemple.

A més, si és possible, no vagis a comprar amb nens. Extrema precaucions amb les ofertes i promocions. Els 3×2 i els 20% de descomptes són una despesa extra si no tenies pensat comprar aquests productes.

Compra marques blanques sempre que sigui possible. La qualitat de les mateixes és bastant bona, en gairebé tots els casos, i tenen poc o gens que envejar a moltes primeres marques. De fet, moltes marques blanques són fabricades per marques molt conegudes. No oblidis mirar les baldes superiors i inferiors.

Els supermercats col·loquen just a l'altura dels ulls els productes als quals se'ls vol donar sortida, que solen ser els més cars. Segurament en les baldes superiors i inferiors existeixin altres opcions més econòmiques.

Intenta comprar aliments de temporada i fuig dels precuinats. Mentre que els primers són molt saludables i econòmics, els segons són molt menys sans i més cars. Presta molta atenció als preus enganyosos.

El recomanable és fixar-te en el preu per unitat o per quilogram, així sabràs si veritablement el producte és econòmic o no. A més, quan sigui possible, compra a orri. És molt més barat.