Estalviar en regals

Aquí tens uns consells per estalviar en regals.Fer-se un pressupost Abans de sortir a comprar regals, és necessari conèixer la nostra situació econòmica ja que ens ajudarà a saber què capacitat de despesa tenim. Si per exemple busques regalos para mujeres, hem de fixar un pressupost màxim que podrem gastar en els regals sense que això afecti a la nostra economia.

Un altre consell és fer un pressupost aproximat dels diners que ens anem a gastar en cada persona, per poder anar calculant la despesa en cadascun i el total.

Som molt donats a deixar les compres per a última hora. La majoria van amb el temps pegat per aconseguir algun regal a última hora, pocs dies abans d'abans que arribi la data assenyalada. Però aquesta tendència no és la més aconsellable

De la mateixa forma, les presses ens impulsen a comprar el primer que veiem, sense donar-nos temps a pensar què és el que realment volem o a comparar preus. En qualsevol cas, fer-ho amb anterioritat és sempre un encert per poder comparar preus, organitzar la despesa, etc.

Regals DIY Està molt de moda fer regals elaborats per un mateix. Aquests regals ens sortiran molt més barats perquè solament haurem de comprar petites coses per elaborar-los o reutilitzar elements que ja tinguem per casa.

A més, els regals DIY tenen un major valor sentimental perquè la persona que rep el regal sap que ha estat dissenyat exclusivament per a ella i que s'ha dedicat temps a sorprendre-la i treure-li un somriure.

Són regals exclusius i personals, així que el valor, en aquest sentit, és major.

Comentarios